Navštívte trojicu nevšedných a luxusných hotelov, ktoré sú cenovo dostupné


Hotel Providence – Paríž, Francúzsko
Majiteľ hotela Providence Pierre Moussié tiež prevádzkuje populárny pivovar Chez Jeannette. Hotel sa nachádza v zrekonštruovanej budove z 50-tych rokov minulého storočia v tichom kúte. Každá izba ponúka tapety z tropických listov, starožitné krištáľové lustre, mosadzné odkladacie pulty a dubové parketové podlahy.
Koktailový bar na objednávku je vybavený vstavanou ľadovou trepačkou a mini barom naplneným rumom a zázvorovým pivom. Vane a organické toaletné potreby robia kúpeľňu miestom, kam budete chcieť tráviť čas hodiny. Samozrejme, musíme spomenúť hotelové menu reštaurácie. Od ustríc až po špeciality ako hľuzovky, nie je žiadny dôvod vynechať menu v hoteli Providence.
Cena: Za dvojlôžkovú posteľ je cena za jednu noc približne 160 eur
Adresa: Hotel Providence, 90 Rue René Boulanger, 75010 Paríž, Francúzsko

paříž
 
Le Riad Berbère – Marakéš, Maroko
Le Riad Berbère v Marakéši, v Maroku, je v tichej oblasti mesta, ale vo vnútri je celkom iný príbeh. Hotel má prekrásne nádvorie a záhradu. Večere sa konajú na strešnej terase. Je to magické miesto v každom zmysle slova a navyše cenovo dostupné.
V hoteli sú len tri izby, z ktorých sa všetky môžu pochváliť ručne maľovanými stropmi z cédrového dreva a dlaždicami bejmat. Jeden z manažérov v spoločnosti Le Riad Berbère a štyri ďalšie ženy z pripravujú domáce jedlá, učia kurzy jogy a poskytujú manikúru a masáže ako žiadny iný hotel v okolí. Zamestnanci dokážu poskytnúť neuveriteľný pohľad na marockú kultúru.
Cena: Za dvojlôžkovú izbu približne 80 eur/noc
Adresa: Le Riad Berbère, 23 Derb Sidi Ahmed Ben Nasser Kaat Benahid, Maroko

maroko
 
Casa Modesta – Olhao, Portugalsko
V Olhao v Portugalsku nájdete známe miesto Casa Modesta . Je to úkryt udržiavaný relatívne tajomný, pretože je mierne zastrčený v uličke. Hotel má výhľad na soľné pochody a opustené pláže. Je prekvapujúce, že tento hotel je o polovicu lacnejší ako iné hotspoty v neďalekej oblasti. Majiteľ Carlos Fernandes pomenoval toto pokojné miesto po svojej matke, jeho dedko pôvodne postavil toto miesto a jeho sestra architekta ho pozmenila na dnešnú podobu.
Obe budovy hotela sú inšpirované arabskými prvkami. Každý apartmán má zapustenú kamennú vaňu a súkromnú strešnú terasu. Máte hlad? V ponuke Casa Modesta nájdete čerstvý chlieb, sušené ovocie, syry, med, olivy a mandle priamo zo záhrady. Ak ste milovník morských plodov, skúste chobotnicu, krevety alebo makrely. Po večeri sa môžete pozrieť na migráciu plameniakov a pieskovcov z Afriky, keď sa vydáte na bicykli po cyklostezke Ecovia do Literal, ktorá spája mestá Olhao a Tavira.
portugalsko

Cena: Dvojlôžková izba stojí okolo 98 eur na noc
Adresa: Casa Modesta, Quatrim do Sul, Olhão, Portugalsko